Hos Birgittes ekspreslevering får du...

  • Stor fleksibilitet: Vi kan sidde klar i bilen inden for 5-10 minutter. Viljen og evnen til at omstille sig til skiftende forhold og situationer er stor.
  • Vi tager hensyn til dine ønsker og behov i forhold til ekspreslevering. 
  • Du vil opleve et stort nærvær i hver eneste opgave som vi udfører, og jeg vil gøre alt for at have en god relation til dig, da god kundekontakt er af stor betydning for mig.

Jeg håber, at du ligesom jeg, sætter pris på hurtig ekspreslevering!

Hvilke ekspresleveringer kan vi hjælpe dig med?

Du bestemmer selv, hvilken ekspreslevering der passer dig bedst. Nogle af de løsninger vi kan hjælpe dig med finder du her:

Ekspreslevering fra A til B

Ønsker du en levering fra en by til en anden, finder vi lynhurtigt en løsning til dig. Afhentningstidspunktet er stort set op til dig. Vi kan trække i arbejdstøjet og være på landevejen inden for få minutter.

Godkendelser

Vi er godkendte til kørsel med farligt gods – ADR-godkendelse.
Vi er registreret hos fødevarestyrelsen til kørsel med fødevarer.
Og vi har SLV-godkendelse – dvs. vi er godkendt til kørsel med luftfragt.

Se listen af godkendelser her

Få leveret samme dag

Hvis du ringer til os om formiddagen eller tidlig morgen, og du har et ønske om levering inden for et bestemt tidspunkt, garanterer vi dig, at du har din levering fremme samme dag.

Natkørsel ved hastesager

Vi kører gerne om natten. Hvis du har en hasteopgave, som skal være fremme tidlig morgen eller før middag, ringer du blot til os. Vi fragter gerne dine leveringer sikkert frem om natten i hele Danmark.

Faste fragtaftaler

Du har mulighed for at lave en fast fragtaftale med os. Vi kan være behjælpelig med at fragte fx prøver til lægen. Det kan være en stor hjælp, hvis du bor på plejehjem eller i en beskyttet bolig. Vi henter også gerne for dig på apoteket. Mulighederne er mange, og du er altid velkommen til at kontakte os for at lave en personlig aftale, der passer dine behov.