Hurtig, fleksibel og sikker kurérkørsel 

Står du og mangler en professionel kurér til at leverer din fragt til tiden? 
Så tilbyder Birgittes Ekspreslevering skræddersyede løsninger, der matcher dine eller din virksomheds behov.

Vi kan hjælpe med forskellige fragtløsninger som traditionel transport, ekspreslevering og levering samme dag for erhverv og private. 
Hos Birgittes Ekspreslevering er det også muligt at få faste fragtaftaler. 

Vi holder til i Linå nær Silkeborg, og er godt kendte i Midtjylland, men vi kører gerne i hele Danmark for vores kunder. 

Mere end 13 år som kurér

Med mange års erfaring i transportbranchen, er du garanteret en hurtig, fleksibel og professionel løsning, hvor sikkerheden er i top. Vi har stor ekspertise i at fragte og bringe alle typer varer fra A til B. 
Vores store knowhow indenfor kurérkørsel sikrer, at vi kan levere skræddersyede kvalitetsløsninger til tiden, hver gang. 

Pris kurérkørsel

Prisen på kurérkørsel varierer alt efter den konkrete løsning.
Nogle af de faktorer der kan påvirke prisen, er om der er tale om traditionel transport og levering, eller ekspreslevering, og ligeledes om det er en lang eller kort tur. 

Vi bestræber os dog altid efter, at levere den bedste kurérkørsel og service til de bedste priser. Er du interesseret i at høre mere, eller i at modtage et uforpligtende tilbud på din fragtløsning, så kontakt os og hør mere. 

Godkendelser 

  • ADR-Godkendelse: Vi er godkendt til kørsel med farligt gods
  • Registreret hos fødevarestyrelsen: Vi er godkendt til kørsel med fødevarer
  • SLV-Godkendelse: Vi er godkendt til kørsel med luftfragt 

Se listen med godkendelser her

Ring og få et tilbud på kurérkørsel allerede i dag

Har du brug for et bud til kurérkørsel i Danmark? Så kontakt os og hør mere. I samråd med dig, finder vi den bedste løsning til din levering. 

Ring allerede i dag på telefon 22 44 22 84 eller send en besked via kontaktformularen eller til mail birgittes@bmbiz.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt, dvs. indenfor ganske få timer. 

Kontakt os allerede i dag