Hurtig, fleksibel og sikker kurerkørsel 

Står ud og mangler en professionel kurer, til at levere din fragt til tiden? 
Så tilbyder Birgittes Ekspreslevering skræddersyede løsninger, der matcher dine eller din virksomheds behov.

Vi kan hjælpe med forskellige fragtløsninger som traditionel transport, ekspreslevering og levering samme dag for private og erhverv. 
Hos Birgittes Ekspreslevering er det også muligt at få faste fragtaftaler. 

Vi holder til i Linå nær Silkeborg, og er godt kendte i Midtjylland, men vi kører gerne for vores kunder i hele Danmark. 

Mere end 13 år som kurer

Med mange års erfaring i transportbranchen, er du garanteret en hurtig, fleksibel og professionel løsning, hvor sikkerheden er i top. Vi har stor ekspertise i at fragte og bringe alle typer varer fra A til B. 
Vores store knowhow indenfor kurerkørsel sikrer, at vi kan levere skræddersyede kvalitetsløsninger til tiden, hver gang. 

Kurerkørsel pris

Prisen på kurerkørsel varierer alt efter den konkrete løsning.
Nogle af de faktorer der kan påvirke prisen, er om der er tale om traditionel transport og levering, eller ekspreslevering, og ligeledes om det er en lang eller kort tur. 

Vi bestræber os dog altid efter, at levere den bedste kurerkørsel og service til de bedste priser. Er du interesseret i at høre mere, eller i at modtage et uforpligtende tilbud på din fragtløsning, så kontakt os og hør mere. 

Godkendelser 

  • ADR-Godkendelse: Vi er godkendt til kørsel med farligt gods
  • Registreret hos fødevarestyrelsen: Vi er godkendt til kørsel med fødevarer
  • SLV-Godkendelse: Vi er godkendt til kørsel med luftfragt 

Se listen med godkendelser her

Ring og få et tilbud på kurerkørsel allerede i dag

Har du brug for et bud til kurerkørsel i Danmark? Så kontakt os og hør mere. I samråd med dig, finder vi den bedste løsning til din levering. 

Ring allerede i dag på telefon 22 44 22 84 eller send en besked via kontaktformularen eller til mail birgittes@bmbiz.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os allerede i dag