Derfor skal du møde Birgitte Blazejewicz

Ofte er det rart, at få sat ansigt på den person du betror vigtige hastesager og opgaver til.

Mit navn er Birgitte Blazejewicz. Født i 1967. Jeg er både øverst og nederst i firmaet. Derfor kan du kalde mig for både direktør og chauffør.
Det er muligvis mig, der kører dine ting fra A til B, så du slipper og kan få frigivet tid til andre opgaver. Det kan også være mig, der tager imod dit opkald og laver en personlig aftale med dig. Birgittes ekspreslevering har eksisteret siden 2008. Det er blevet min levevej at sørge for sikker kørsel og hurtig levering af alle tænkelige sager. Hver gang.

Mit efternavn har en udenlandsk klang. Det skyldes, at mine rødder kan spores tilbage til Salling, Tyskland og Polen. Min baggrund gør, at jeg sætter pris på at kende og møde forskellige nationaliteter. Jeg kommunikerer flydende på både tysk, engelsk og dansk. Derfor kan jeg hjælpe mange typer virksomheder samt private kunder med ekspreslevering.
Du skal vide, at jeg altid går helhjertet ind i de opgaver, jeg beskæftiger mig med. Uanset om jeg skal på en kort eller lang køretur, er høj service kendetegnet for mine ekspresleveringer – altid udført med højt engagement.

birgitte-i-bil